HÍRLEVÉL

Versenyuszoda

50 méteres versenymedence

Az 50 méteres, 10 pályás, mozgatható végfalall rendelkező versenymedence Magyarország egyik legszebb, és egyik legkorszerűbb medencéje. Kiváló edzés- és versenyhelyszín mind az amatőr, mind a profi sportolók számára.

A nagymedence nem csak országos, de nemzetközi úszóversenyek és vízilabda mérkőzések, valamint más nagyszabású rendezvények (például játékos vetélkedők) lebonyolítására is alkalmas.

A medence 50x25 m-es, 10 pályás, 1 284 m2 vízfelületű, feszített víztükrű. Mozgatható végfa

llal rendelkezik, amelynek segítségével két, 25 m-es medencévé alakítható. A víz hőmérséklete úszásra ideális, 26-28 °C. A medence öltöző felőli oldalán egy lépcső, valamint további oldalain három létra található, amelyek megkönnyítik a ki- és bejutást a medencébe. A vízmélység egységesen 2,20 méter. A falak mentén a víz alatt 120 cm-re padka épült, és víz alatti hangszórók is találhatók a medence több pontján.

25 méteres úszómedence

A 25 méteres, 6 pályás úszómedence úszni tanulók számára ideális hosszúságú medence. Hőmérséklete, illetve vízmélysége szintén optimális. Versenyek alkalmával bemelegítő és levezető medenceként is funkcionál.

A 25 méter hosszú és 16 méter széles, 6 pályás, feszített víztükrű medence mélysége 1,80 méter. A víz hőfoka megegyezik az úszóedzésekhez javasolt és előírt 26-28°C–os hőmérséklettel. A falak mentén, a víz alatt 120 cm-re padka épült, a be- és kijárást négy létra segíti. A medence mindkét oldalán, 3 pályán rajtkövek találhatók.

Pályabeosztás

Az 50 méteres versenymedence és a 25 méteres úszómedence pályabeosztása ITT tekinthető meg.

Tanmedence

A feszített víztükrű tanmedencében az óvodás, valamint a kisiskolás korú gyerekek úszásoktatása zajlik.

A medence mindössze 80 cm mély, hőfoka 28-30°C, így az úszni tanulók a legkedvezőbb környezetben sajátíthatják el a különböző úszásnemek technikáit. A 30 fő egyidejű befogadására alkalmas tanmedence vízfelülete 78 m2, amelyben akár egyszerre is történhet kisebb osztályok, óvodás csoportok közös oktatása.

A teljes víztartalmat a tisztító rendszer 1 óra alatt forgatja át, így káros anyagoktól mentes, jó minőségű vízben történik az oktatás.

A Kecskeméti Fürdő használata csak a házirend betartásával történhet.

A belépőjegy megvásárlásával a Fürdő Vendégei a házirend rendelkezéseit önmagukra nézve elfogadják, kötelező érvényűnek ismerik el.

A házirend itt tekinthető meg.

A kamera szabályzat itt tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Kecskeméti Fürdő © 2020. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató