INFÓ VONAL: +36-76/500-320

Gyógyszolgáltatás

Ölelő Kéz alapítvány

Az Ölelő Kéz Alapítványt 1994-ben a Megyei Kórházban dolgozó magánszemélyek alapították az egészségügyi szolgáltatások támogatására.

bővebben

Masszázs

A masszázs hatására az adott területen fokozódik a keringés, csökken a fájdalom és fáradtságérzet, javul a pszichés állapot, relaxációs, izomlazító hatása miatt nagyon kedvelt terápiás mód.

bővebben

Elektroterápiás kezelések

A fizioterápia tudományán belül az elektromos energiát terápiás célra használjuk fel, melyet kis-, közép- és nagyfrekvenciás kezelésekre osztunk.

bővebben

Hidroterápia

A tangentoros, azaz a víz alatti sugármasszázs kezelések és különböző pakolások alkalmazása tartozik hidroterápiás szolgáltatásaink közé.

bővebben

Mechanoterápia

A vízben és szárazföldön végzett gyógytornák tartoznak a mechanoterápiás szolgáltatások közé.

bővebben

Árak

Az Ölelő Kéz Alapítvány szolgáltatásainak árai magyar, német és angol nyelven is letölthetők.

bővebben

Hírös Gyógyvíz

A Kecskeméti Fürdő termálmedencéiben található gyógyhatású víz elnevezése Hírös Gyógyvíz. Alkalmas többek között kopásos jellegű ízületi és gerincbetegségek kezelésére, izomfájdalmak, idült ideggyulladások enyhítésére, balesetek, sérülések, ortopédiai műtétek utókezelése.

bővebben

A Kecskeméti Fürdő használata csak a házirend betartásával történhet.

A belépőjegy megvásárlásával a Fürdő Vendégei a házirend rendelkezéseit önmagukra nézve elfogadják, kötelező érvényűnek ismerik el.

A házirend itt tekinthető meg.

Kecskeméti Fürdő © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum