HÍRLEVÉL

Nyugdíjas úszóverseny a Kecskeméti Fürdőben
Esemény kezdése: 2019-11-05 10:00:00

2019. november 5-én, kedden 10 órától a 60 év feletti korosztály képviselői mérik össze úszótudásukat a Kecskeméti Fürdő 25 méteres medencéjében. A verseny mottója: "Nem a győzelem, a részvétel a fontos!"

A Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége immár huszonegyedik alkalommal rendez sportversenyt az idősebb korosztály számára, ezúttal a Hírös Sport Nonprofit Kft-vel közösen a Kecskeméti Fürdőben, úszás sportágban. 

A versenyzők az 50 méteres távokon nemek szerint az alábbi korosztályokban indulhatnak: 60-64 év közöttiek, 65-69 év közöttiek, 70-74 év közöttiek, 80 év felettiek. 

A verseny mottója: "Nem a győzelem, a részvétel a fontos!", mely jól tükrözi a szervezők célját: minél több résztvevőt megmozgatni és a rendszeres sportolásra, akár az úszásra biztatni. 

A rendezvény ünnepélyes megnyitóján beszédet mond a Nyugdíjas Szövetség elnöke, Szalókiné Dr. Kiss Katalin, majd Dr. Bodóczky László az Úszószövetség megyei elnöke tart balesetvédelmi oktatást és ismerteti a versenyszabályokat.

Az eredményhirdetések során nemenként és korosztályonként az első három helyezett éremdíjazásban részesül, de minden versenyzőnek készülnek egy kis meglepetéssel a szervezők.

Sok sikert és kellemes sportolást kívánunk minden résztvevőnek! 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Forrás: Hírös Sport

A Kecskeméti Fürdő használata csak a házirend betartásával történhet.

A belépőjegy megvásárlásával a Fürdő Vendégei a házirend rendelkezéseit önmagukra nézve elfogadják, kötelező érvényűnek ismerik el.

A házirend itt tekinthető meg.

A kamera szabályzat itt tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Kecskeméti Fürdő © 2020. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató