INFÓ VONAL: +36-76/500-320

Nyolc mérkőzésből öt győzelem!
2017. 10. 09., 11:14

Mozgalmas hétvégén vannak túl a KESI vízilabdázói: a mérleg a baby korosztálytól egészen az ifikig öt győzelem és három vereség.

Országos fiú gyermek-serdülő-ifjúsági bajnokság

Gyermek csapat:

SZVSE - KESI 
7:16

- Kiválóan működött a csapatmunka. Már az első félidőre nagy előnyre tettünk szert. De nem álltunk meg, mindenki szerephez jutott, és magabiztos győzelem lett a vége.

Serdülő csapat:

SZVSE - KESI
9:11

- A serdülő mérkőzés elején sikerült bealudnunk, amit a Batta ki is használt. A második játékrész felénél még négy gólos hátrányban voltunk. Ezt követően a csapatmunka mellé a jó egyéni teljesítmények párosultak, és sikerült átvennünk a vezetést. A vezetés később újra a Battához került, és a mérkőzés vége előtt 1.26-tal még ők vezettek 9:8-ra. Ekkor az ellenfelünk centerét a játékvezető brutalitásért végleg cserés kiállítással büntette. Innentől jött a java: másfél perc alatt sikerült három gólt dobnunk, amivel biztosítottuk a győzelmet. Gratulálok a srácoknak mert keményen megdolgoztak a győzelemért!

Ifi csapat:

SZVSE - KESI
19:8

- Sajnos fizikálisan esélytelenek voltunk az ellenfelünkkel szemben. A srácok hajtottak, akartak, de ennyit tudtunk kihozni a meccsből!

Edzők: Gyenes István, Adamik Gábor.


Markovits Kálmán 2005 bajnokság

Vidám Vízilovak - KESI
6:11

- Már az első negyedben döntő fölényre tehetett volna szert a csapat, azonban a helyzetek kihasználása gyengére sikeredett, így 0:6 helyett 1:1 állt az eredményjelző táblán. A szünet után aztán kezdtek magukra találni a fiúk, stabil védekezés mellett a támadások is eredményesebben fejeződtek be. A harmadik játékrészt már egyértelműen a KESI uralta, így az utolsó negyed alkalmat adott arra, hogy az addig cserepadon helyet foglaló játékosok is bizonyítsanak. A védekezéssel ebben a periódusban akadtak gondok, így a Vidám Vízilovak tudták kozmetikázni az eredményt. Gratulálok a srácok újabb győzelméhez!

Edző: Jánosi István.


Országos gyermek-serdülő-ifjúsági bajnokság

Gyermek:

Kaposvár - KESI
7:11

- Kemény mérkőzésen, de végül meglett a három pont. Így még mindig veretlenek vagyunk a bajnokságban.

Serdülő:

Kaposvár - KESI
16:8

- Jól kezdtünk, és az első negyed vége előtt 2:0-ra vezettünk. Innentől úgy tűnt, mintha szembe árral eveznénk! Sajnos 4-5 ítélet megpecséltelte a sorsunkat. Nem tudok rosszat mondani a srácokra, mindenki akart és hajtott. Bennünk volt a győzelem, még ha a végeredmény nem is ezt tükrözi.

Ifjúsági:

Kaposvár - KESI
18:4

- A jóval esélyesebb Kaposvár ellen mindenki tette a dolgát, és betartotta az edzői utasításokat. De kell még így is fejlődnünk, hogy ilyen szintű csapatok ellen esélyünk legyen.

Edzők: Gyenes István, Jánosi István.


LSU 10 Baby Bajnokság

KESI - BÓKAY KSI
13:6

- A Baby korosztály első meccsén vett részt vasárnap a Népligetben. Kis csapatunk 13:6-ra győzedelmeskedett. Nagyon aranyos, jó kedvű, lelkes kis csapatott láthattunk a vízben. Hiányosságaink vannak még bőven, de mindent megtanulunk szép lassan :)

Edző: Adamik Gábor.

Gratulálunk!

Galéria: Nyolc mérkőzésből öt győzelem!

Az előző 5 hír

2017. 10. 02., 16:11   |   Októberi éjszakai fürdőzés
2017. 10. 02., 09:17   |   Hétvégi vízilabda eredmények
2017. 09. 27., 15:05   |   Októberi szaunaprogramok

A Kecskeméti Fürdő használata csak a házirend betartásával történhet.

A belépőjegy megvásárlásával a Fürdő Vendégei a házirend rendelkezéseit önmagukra nézve elfogadják, kötelező érvényűnek ismerik el.

A házirend itt tekinthető meg.

Kecskeméti Fürdő © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum