HÍRLEVÉL

Két kecskeméti érem a Serdülő-Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságon
2020. 11. 16., 13:21

Budapesten került megrendezésre 2020. november 12-15. között a Serdülő-Ifjúsági Országos Bajnokság. Délelőtt a serdülő, délután az ifjúsági korú versenyzők mérték össze tudásukat, időfutamok alapján. A BÁCSVÍZ KVSC 9 fővel, 3 fő ifjúsági és 6 fő serdülő versenyzővel indult a 4 napos versenyen.

Ifjúsági korosztályban Lajter Szabolcsnak 50 méter és 100 méter mellen is sikerült dobogóra állnia. A rövidebb távon ezüstérmet, 100 méteren bronzérmet szerzett.

Pontszerző helyen végzett Garajszki Máté, aki 100 méter háton hatodik, 50 méter pillangón hetedik lett.

Demjén Bátor is több pontot gyűjtött, 1500 méter gyorson és 400 méter vegyesen hetedikként, 800 méter gyorson nyolcadikként ért célba.

Sajnos Mészáros Dániel betegség miatt hiányzott, így a rövidebb gyorsúszó számokban és a férfi váltókban értékes helyezésektől esett el ifjúsági csapatunk.

Serdülő korosztályban rengeteg egyéni csúcsot úsztak versenyzőink. A Vizin-Esquiel Dániel, Márhoffer Soma, Czeglédi Kenéz, Pajor Franciska, Farkas Janka, Szűcs Balázs alkotta csapatunk többször került közel a pontszerző helyekhez.

Felkészítő edzők: Nagy Zoltán, Bálint Zoltán.

Gratulálunk!

Forrás: Hírös Sport

Az előző 5 hír

2020. 11. 11., 09:54   |   Rendeljen házhoz az Aqua Étteremből!
2020. 11. 09., 08:00   |   Aktuális pályabeosztásunk

A Kecskeméti Fürdő használata csak a házirend betartásával történhet.

A belépőjegy megvásárlásával a Fürdő Vendégei a házirend rendelkezéseit önmagukra nézve elfogadják, kötelező érvényűnek ismerik el.

A házirend itt tekinthető meg.

A kamera szabályzat itt tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Kecskeméti Fürdő © 2020. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató