INFÓ VONAL: +36-76/500-320

A KESI úszószakosztálya Mikulás Kupát szervezett
2017. 12. 04., 10:59

2017. december 2-án a Kecskeméti Fürdőben került megrendezésre a Kecskeméti Sportiskola úszószakosztálya által szervezett I. Mikulás Kupa házi úszóverseny.

A versenyen az úszószakosztály négy csoportjából (verseny előkészítő, kis és nagy versenyző, és rekreációs csoport) összesen 60 gyermek vett részt.

Az eseményt számos, a sportban és a sportért dolgozó vendég megtisztelte, többek között Szenes Márton a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A KESI úszószakosztályában dolgozók nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy minden gyermek jól érezze magát, és elégedetten térjen haza a versenyről. Ennek köszönhetően minden induló mikulás csomagot kapott ajándékba. A versenyszámok leúszása után évjáratos értékelés volt, ahol az I-III. helyezettek érem, míg a IV-VI. helyezettek oklevél díjazásban részesültek. Ezen felül az első helyezettek értékes tárgyjutalmakat (törölköző, úszószemüveg, úszósapkát) kaptak ajándékba.

Az érmek átadásánál Boronkay Péter elit paratriatlonista, kategóriájának világ- és Európa-bajnoka is segített.

A Mikulás Kupán egy bemutató úszás keretében az úszásoktatásból novemberben kikerülő gyerekek közül nyolcan be is bemutatkoztak, akik az 50 méteres versenytávot leúszva adtak bizonyságot tudásukról.

A versenyen számos jó eredmény és sok egyéni csúcs született. A legkiemelkedőbb eredményt Czeglédi Diána érte el, aki a 9 évesek között 50 m háton 0:38:59-es időeredményt úszott, amivel év végén akár az évjáratos országos ranglista első helyét is megszerezheti.

A KESI úszószakosztályában dolgozó szakemberek minden gyermeknek az elért eredményekhez szívből gratulálnak!

Felkészítő edzők és oktatók: Poczó Elemér, Bálint Zoltán, Székely Lilla, Várnagy Kinga, Veszelszkiné Paksi Csilla, Nagy Nikolett, Tóth Dániel.

Az előző 5 hír

2017. 11. 29., 15:02   |   2017. decemberi szaunaprogramok
2017. 11. 26., 13:42   |   Decemberi éjszakai fürdőzés
2017. 11. 23., 15:38   |   Ismét sikeresen vizsgáztak a KESI úszói
2017. 11. 21., 22:45   |   Vidék gyermek vízilabda bajnokság

A Kecskeméti Fürdő használata csak a házirend betartásával történhet.

A belépőjegy megvásárlásával a Fürdő Vendégei a házirend rendelkezéseit önmagukra nézve elfogadják, kötelező érvényűnek ismerik el.

A házirend itt tekinthető meg.

Kecskeméti Fürdő © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum